USB-C kanggo dual USB-C adaptor

Short Description:

USB versi 2.0 Chipset: pilihan Braid: Nylon, Cotton kasedhiya Output: Digital utawa Analog sinyal Kabel Length: 0.1m daya: nganti jinis 15w Konektor: Metal, ABS, Molding Ndhukung OEM & ODM sing telpon Smart welcome karo USB-C port


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    USB versi 2.0

    Chipset: pilihan

    Braid: Nylon, Cotton kasedhiya

    Output: Digital utawa sinyal analog

    Kabel Length: 0.1m

    Daya: nganti 15w

    jinis konektor: Metal, ABS, Molding

    ndhukung

    OEM & ODM olèh

    telpon pinter karo port USB-C


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!